Vergeet ME niet

dinsdag 1 mei 2012

1 mei 2012

Vanmorgen wakker geworden met alweer hoofdpijn, vanuit de nek, die niet weg wil. Moe uiteraard, maar jullie kennen mijn uitspraak inmiddels, what else is new. De slaap na een poosje zoeken toch gevonden en daarna wel redelijk geslapen dankzij #slaapmedicatie.

J was al weg naar haar kennismakingsgesprek #HApraktijk Groningen, dat is goed gegaan, daarna had ze fotoshoot in Hoogeveen en is ze later met haar paard heerlijk een stuk wezen rijden. Ze komt vanavond pas thuis.
S is naar een kennis gegaan, mee naar Assen voor ingreep spataders. Na thuiskomst in de middag werken bij haar vader in de slagerij en vanavond na het eten met haar vader en broer komt ze weer naar huis.
H was heerlijk de hele dag om ons heen. Hij helpt ons zo geweldig de dag door. Vanmiddag een kameraad op bezoek en denkend aan wat hij allemaal voor ons doet, kwam ik op een idee.

De kans dat de laatste thuiswedstrijd FC Groningen - NAC op Eredivisie te volgen is morgenavond is zeer klein. Maar onze kanjer is en blijft wel superfan!! Ik heb via twitter een bericht verstuurd en op facebook neergezet.
De Kracht van Twitter heeft zich bewezen. Ik ben zo dankbaar. Hij verdient het zo enorm om een avond gewoon bij zijn club in de Euroborg aanwezig te zijn!!! En ik, kan in zo'n vakantie niks met hem ondernemen. Ja, ik #baal #triest #maargeenkeus. Ik kan het niet meer. #MEsucks
Allereerst kwam er via sponsor Noordlease een tweet, dat als je die ging volgen en het bericht zou retweeten dat je kans zou maken op 2 kaartjes. Dat natuurlijk gedaan. Ik bedoel, je weet maar nooit.
Mijn eigen tweet die ik verstuurd had was omgebouwd door een #ME lotgenote en verstuurd naar zoveel mensen.
In de loop van de middag berichtte mijn lotgenote dat er iemand had gereageerd!!! Inmiddels contact gehad met hem en hij gaat voor H proberen via spelershome en spelersvak iets te regelen. Als dat niet lukt, mag H bij M op de tribune.
My lucky day voor mijn kanjer!!!
Want toen kwam Noordlease: wij hadden de kaartjes gewonnen!!!!!!!! Dat is voor een vak achter het doel. Dus H kan sowieso heen!!! Ik ben zo blij voor hem!!! #kippevel #tranenvangeluk
Echt de Kracht van Twitter!!!

Vanmiddag heb ik zelfs even vóór alle geluksnieuws nog een uur kunnen slapen. Ik ben #moe #uitgeput, maar ik ben blij voor H. En het geeft mij ook een geluksgevoel. En dat is super!

Straks nog de medicijnboxen vullen, dinsdag vaste prik. Hopelijk lukt het me met de hoofdpijn, maar was het even vergeten vanmiddag. Logisch. Toch? Maar moet gebeuren.

Morgen meer
Lfs


2 opmerkingen: