Vergeet ME niet

woensdag 2 mei 2012

2 mei 2012

Zoveel leuke reacties gekregen gisteren op de Kracht van Twitter!!! Wil hierbij in eerste instantie Michelle heel erg bedanken voor haar geweldige tweet die ze had opgesteld, en Marcel Middelbos door zijn reactie en uiteraard Noordlease, sponsor FC Groningen voor het winnen van 2 kaartjes.
Na een vrij redelijke nachtrust, werden we rond half negen gewekt. Koffie. HHhulp op komst. Was steeds wel wat wakker vannacht, want door Ron's gebroken hand, ga ik toch wel wat teveel over grenzen. Gisteravond dus dezelfde pijn in mijn rug en tinteling been als voor de hernia-operatie :( En vannacht dus weer steeds wakker als ik draaide. Maar verder mocht ik niet klagen.
Wel blij dat het vanmorgen weer tijd was voor de medicijnen. En dan ook nog eens met name voor mijn re.schouder. Die is weer aardig aan het pruttelen. Ontstoken. Chronisch. Extra pijn. Zelfs tussen de middag een extra morfine genomen om de pijn te onderdrukken.

Toen ik rond elf uur mijn mailbox checkte was ik aangenaam verrast. Ik had een mailtje van FC Groningen, of ik telefonisch via een 06-nummer contact op wilde nemen.


Geachte mevrouw, moeder van Hielke,
We hebben de tweets rond het wedstrijdbezoek van uw zoon Hielke gevolgd.
Graag willen wij als club hier een korte reactie op geven.
Zou u contact met mij willen opnemen via 06....


Pfff, telefoon. Ik. Kost me zóveel energie. Voordeel:  Ron is thuis met een gebroken hand, dus hij kon mooi bellen. Wat bleek? Als het nou gisteren niet was gelukt, had Hielke via de directie gratis kaarten gekregen!!!! Hoe lief en top is dat!!! Dus alweer #sprakeloos #kippevel van de Kracht van Twitter, maar ook van de betrokkenheid van FCG Online die ons dus gevolgd heeft via twitter. De directie die dan besluit om H gewoon toe te laten bij de wedstrijd.
Voor mij een grote glimlach en een heel dankbaar gevoel!!!

J is vanmorgen alweer op tijd vertrokken naar haar paard. De zadelmaker zou komen, en daar hoort ze bij te zijn. Ze komt vanavond pas thuis.
S is vanmorgen meegeweest naar Assen met kennis voor de laatste spataderen en heeft vanmiddag boodschappen gedaan. Nu is ze aan het werk.
H was de hele dag toch wel nerveus. Of hij de kaarten wel zou krijgen of niet. Hij twittert net: kaarten binnen :)
Hij is met een grote glimlach vertrokken naar de Euroborg. Afscheid van Tadic, van Loo en Huizinga. En de wedstrijd dan tegen NAC. #gronac
Hier thuis wordt Ajax gekeken, dat heb je met een rasechte Amsterdammer in huis. #ajavvv

Ik heb vanmiddag gedoucht. Uitgeput. Maar zo lekker. Daarna een kwartiertje op het bankje voor het huis in het voorjaarszonnetje. Daarna #exhausted. Maar de zon was zó lekker even!

Nu dus een avondje voetbal, face, twitter #ontspanning. En dan opnieuw hopen op een redelijke nacht.

Morgen meer
Lfs


2 opmerkingen:

  1. Fijn gevoel he lieverd de kracht van twitter.. er zijn echt wel goede mensen op de wereld..Het is jullie ook zo gegund! Want jullie zijn allemaal lieverds!(maar ja ik ben ook bevooroordeeld :-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, ja dat ben je lol :-) Maar vind het wel lief <3 xxx hvj

      Verwijderen