Vergeet ME niet

donderdag 6 december 2012

06 december 2012

Lieve bloglezers,

Een witte wereld, cm of 5 minimaal gevallen hier ... en ze verwachten nog meer :)


Dus we kunnen onze lol op. Van H zijn mentrix kreeg ik vandaag al een mail, dat het wokken wat de klas voor Sinterklaas zou gaan doen morgenavond, gaat niet door. Verder was de mail zo ingericht, dat je kon verwachten dat ze morgen niks op school doen vanwege het weer. De school moet open zijn, dus de medewerkers die de school weten te bereiken zijn er en dat is het. Ik heb H dus per mail meteen maar afgemeld. Kan hij net zo goed lekker uitslapen. Hopen dat zijn vriendin N morgen wel uit Amsterdam ons weet te bereiken. Aan haar zal het niet liggen, maar ja, die NS hè ...
J is ziek, dus die hoeft er niet doorheen. Het is wat als je bij de thuiszorg werkt (morgen mijn douchehulp van Joling zorg die élke vrijdag komt!! bijvoorbeeld). Die moeten zich er dan toch maar doorheen ploegen.
Maar het is ook een prachtig gezicht hoor, de witte wereld. Mijn lijf vindt dat een stuk minder, maar daar went ze maar aan ;-)
Morgenmiddag rond kwart over één worden we ook teruggebeld door Dr. Visser uit Amsterdam. Als het allemaal te doen is, ga ik daar toch heen voor eens wat duidelijkheid. Het is een cardioloog, gespecialiseerd in ME. Als hij wat voor me kan betekenen, wil ik daar best mijn energie voor gebruiken. Of althans, ik word dan liggend vervoerd door R. Hou jullie op de hoogte. Hopen dat mijn HA mij dan ook een verwijzing wil geven, maar daar hebben mijn lotgenoten of de arts zelf best wel adviezen voor tegen die tijd.

Voor zover maar even vandaag...

Lfssssss
Geen opmerkingen:

Een reactie posten