Vergeet ME niet

dinsdag 30 juli 2013

30 juli 2013

Lieve bloglezers,

Als eerste zou ik jullie willen vragen om een geweldige beginnende zanger te helpen. Wij gaan hem ook zien en beluisteren op 10 aug. en hij verdient het gewoon. Laat me niet in de steek en stem op Danny Dijkhuizen, op de foto hieronder helemaal links. Zijn kameraden verdienen het natuurlijk ook, maar Danny helemaal!!!

Bombardeer die Poll door op "Te Quiero" van @FlinkeJongen @Mexxi_Music en @RZLDY te stemmen via http://www.hartvannederland.nl/nederland/2013/wat-wordt-de-hvnl-zomerhit-2013/ !!
‪#‎TeamTeQuiero‬!

_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________

Het is heerlijk weer voor mij, vanaf donderdag wordt het weer de HEL. Er zijn zat lotgenoten die het heerlijk vinden hoor, de warmte. Dan hebben ze minder pijn en kunnen ze meer. Maar er zijn er ook die het net als ik de HEL op aarde vinden. Ik kan er niet meer tegen. Lood in mijn lijf, benauwd, doorlopend zweten, het is dan voor mij bijna niet vol te houden. Net als een lotgenootje zei, "laat mij dan maar even met rust, mijn tijd komt wel weer".
Verder wil ik iedereen een hart onder de riem steken. Gewoon omdat iederéén dat verdient. Niet alleen ik, niet alleen mijn lotgenoten, maar ook mensen die ziek op vakantie zijn, mensen die moeten werken onder hoge druk of onmenselijke omstandigheden. Noem maar op, ga maar door, en dat hart onder de riem is voor jullie allemaal!!!
Vergeet niet te stemmen!!! Danny rekent op jullie, en ik ook.

Lfsssssss
3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Amber,
   Dank je voor je lieve woorden. Nee, ik heb mijn bloed nooit kunnen laten testen op Lyme ivm de kosten hiervan. Die kan ik niet betalen. Het zou heel goed kunnen, maar misschien dat ik in de toekomst de mogelijkheid krijg het via Paul van Meerendonk goed te laten onderzoeken. Dr de Meirleir is voor mij helemaal niet te doen helaas.
   Lieve groetjes terug
   Marjan

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen